De specialiste

Brenda Slingerland

Nette nagelstudio in Vianen

Nagelstudio Quatre Mains aan de Achterkade 13 in Vianen bestaat vijf jaar. Eigenaresse Brenda Slingerland begon destijds in een ruimte in haar woonhuis, maar heeft nu een aparte ruimte in gebruik.

 

 

 

3 tot 4 weken onbeschadigde nagels
Brenda werkt met nagelverlenging. Hierbij worden geen 'nepnagels' gebruikt, maar een verlengstukje, zodat de eigen nagel goed blijft groeien. De ouderwetse nagellak gebruikt ze bijna niet meer. Over de nagels gaat een colour-gel, die door een warmtebron zó hard wordt, dat de laag het drie á vier weken onbeschadigd uithoudt.

 

Nageltrends en nagelbijten

Je kunt ook kiezen voor versieringen met glittertjes, steentjes of poeder. Behalve uit schoonheidsoverwegingen, helpt Brenda ook mensen die nagelbijten van deze gewoonte af met een superharde laag over de nagels.

 

Pedicure
Uit de klantenkring kwam de afgelopen jaren ook vraag naar voetverzorging. Brenda speelde daarop in. Zij volgde de benodigde opleiding. Klanten kunnen nu ook bij haar terecht voor een basispedicure en massage met daarnaast, desgewenst, het verzorgen en lakken van de nagels.

Contactgegevens

Nagelstudio Quatremains
 
Achterkade 13
4133 RB Vianen

 

Bel: 06 280 745 64

Stuur een e-mail

Volg mij op Facebook